Ingredienser
- Ca. 1 kg roastbeef i MesterKvalitet
- 1 kg aspargeskartofler
- 250 g fromage frais naturel 0,5%
- 250 g Cheasy A38
- 1 spsk. rørsukker
- saft af 1/2 citron
- 4 skalotteløg
- 1 bdt. purløg
- 10 cherrytomater
- havsalt
- friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
Roastbeefen steges i ovn i fad i 10 min. på hver side ved 220°, hvorefter temperaturen sænkes til 190°. Kødet steges yderligere 30 min. på hver side. Hviler under et viskestykke i 15 min. inden servering.
Aspargeskartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver.
Dressingen laves af fromage frais, Cheasy A38, rørsukker, citronsaft, salt og peber samt finthakket skalotte- og purløg. Cherrytomaterne skæres i kvarte og blandes i salaten.
Tips: frisk klippet dild eller purløg smager godt i salaten.
Velbekomme.