Jordbærmuffins

12 stk.

Ingredienser

125 g smør, blødt
150 g sukker
3 æg
korn af ½ stang vanilie
½ dl mælk
225 g mel
1½ tsk. bagepulver
flormelis til drys
250 g friske jordbær i skiver
2½ dl piskefløde, pisket til skum

Fremgangsmåde

Pisk smør og sukker godt med en el-mikser, til det er lyst og luftigt. Rør vaniliekorn og mælk i. Bland mel og bagepulver, sigt det i, rør kun lige til melet er blandet i dejen. Hvis der røres for meget ved en muffin dej, bliver de tunge.
Fordel dejen i muffinsforme og bag ved 180 grader i ca. 20 minutter. Lad dem køle helt af på en rist.
Vend jordbærrene i flødeskummet og smag til med flormelis. Skær toppen af kagerne og lav en fordybning i dem med en teske. Fordel jordbærskummet i kagerne, læg låget på igen og drys med sigtet flormelis.